onsdag 27 juni 2012

Saltpannan och caching

Idag har vi varit ute på Rossö nästan hela dan. Vi skulle dit och ösa båten efter regnandet och sen gick vi ut på Saltpannan för att lägga ut en cache. Samtidigt passade vi på att picknicka lite där ute eftersom vi började bli lunchhungriga. Tur att de har affären där ute, haha. =)
Tekakor med skagenröra, skinka och avocado.
Vy från vårt picknickställe
Efter picknickande och burkgömmande var det dags att vada tillbaka mot fastlandet. Eftersom vi (iaf jag) redan var blöta nästan upp till midjan tyckte vi det var lika bra att bada på vägen, så det gjorde vi. Det var inte direkt varmt haha. Men nu har jag badat två gånger i år iaf. =)
Molnet såg ut som Storbritannien!
På hemväg blev vi lite loggsugna så vi tog en tur förbi två cacher, en vid nya E6 och en på vägen mot Resö. Och så hade vi en tom burk över så vi la ut en till cache, vid vindkraftverket Hulda. =)
Hulda
Väl hemma i stugan fick vi middagen serverat nästan direkt, grillat blev det idag när det var så fint väder. Dessutom fick vi jordgubbar till efterrätt som vi avnjöt på altanen. Som ni ser nedan gillar jag mina i en enda stor gegga med glass, socker och grädde. Lite mjölk kan man ha på oxå haha. =)
Smaskens!
Nu ska vi hoppa i säng, imorrn ska vi åka till Koster! Gäller att åka runt lite nu så vi får valuta för våra regionen runt-kort haha. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stå för din åsikt, kommentera inte anonymt. Anonyma kommentarer publiceras inte.