tisdag 16 februari 2010

Ett måndagsexemplar

Den här dagen började som ett riktigt måndagsexemplar. Sen att det verkligen är måndag gjorde ju inte saken bättre.

Vi inledde veckan med att försova oss, rätt rejält dessutom. Och när vi väl kom iväg till skolan gick vi på 1an för att sedan byta till nåt bättre vid markland, men det glömde vi snart bort så vi hamnade på Linnéplatsen innan vi kom på det. Heja oss! Gjorde så med jämna mellanrum under mitt första år här, nu händer det betydligt mer sällan, men såklart blir det när man har bråttom.

I skolan grejade vi med grupparbetet och gjorde lite övningar, inte ett dugg kul och jag är så fruktansvärt trött på skolan nu så det finns inte. Men vi slutade i alla fall en timme tidigare än vi skulle, alltid nåt. =)

Så vi drog hem bara för att upptäcka att en god fe varit här och diskat all disk från kalaset i lördags. Underbart att se diskbänken igen, en ljuspunkt i röran som råder i resten av lägenheten...

Vi var mest hemma och vände, åkte vidare mot Ikea för att inhandla en ny bokhylla. Kom ut därifrån 1400 kr fattigare eftersom det råkade ramla ner lite mer saker i kassen. Till exempel äpple-doftljus, diskborstar, en spegel, klädgalgar, dokumentmappar och lite till.

Nu har vi möblerat om i lilla rummet lite, blev sent att banka ihop bokhyllan så det får vänta till imorn, kollar på OS istället. Missade ju damernas skidor idag, men det gick ju bra för Kalla ändå, såg delar av herrarnas, gick inte lika bra, och nu är det snowboardcross. Kul att kolla på, trots att det inte är några svenskar med, det händer ju en del när de åker.

Ska nog inte vara uppe så länge till, börjar känna mig trött. Återstår att se hur länge det varar, jag blir säkert pigg snart igen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stå för din åsikt, kommentera inte anonymt. Anonyma kommentarer publiceras inte.