tisdag 12 februari 2013

Plågsamt

Idag var jag ute på första löprundan på ett antal veckor. Kollade på min träningsdagbok för januari förra året och insåg att jag måste ta mig i kragen och börja träna ordentligt nu. Det går inte att maska längre, det är inte så värst långt till 18 maj om man tänker efter...

Så idag när jag är ledig drog jag på mig kläderna (gud vad jag längtar tills man inte behöver underställ längre) och snörade på mig skorna. Valde en runda som jag sprang vid samma tid förra året och tänkte att jag skulle så den tiden. Det gjorde jag inte kan vi sammanfatta det. Det skilde inte jättemycket i tid eller snittid, men ändå. Ett bra uppvaknande eftersom jag tänkte springa snabbare i år än förra året.

Så nu ska jag inte banga att springa även om jag slutar 17 eller 18. Mörker bits inte, jag behöver ju inte springa i skogen de passen utan på upplysta cykelbanor. Det är dessutom snö- och isfritt hela den rundan jag tog idag och 5,6 km är ju bättre än inga km alls så det blir bra till att börja med. Start för den nya planen blir på torsdag, nu jäklar!
Broddar är bra skit, snö är ingen undanflykt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Stå för din åsikt, kommentera inte anonymt. Anonyma kommentarer publiceras inte.