tisdag 25 september 2012

Going höst...

Nu har jag förberett mig för hösten, i skoväg i alla fall. Hittade snyggaste Converse-kängorna på nelly, som för övrigt tog värdelöst lång tid på sig att skicka dom till mig. 13 dagar från beställning till mitt postombud. Illa!
I alla fall, idag dök de upp och jag är rätt kär. Och jag får lätt i en sula eller en socka så jag kan ha dom även om det skulle råka bli nån minusgrad. :-P Och eftersom de inte är i tyg utan typ läder så lär de tåla lite regn oxå. Med andra ord perfekta skor här i Blöteborg...

lördag 15 september 2012

Bishop!

Idag är det min tur att gå ut och träffa folk för nu har jag fått lön! Och mer än beräknat haha. Bishop arms på Avenyn är platsen, och här har de god cider som inte är somersby eller briska. :-)
Känns lite konstigt att vara här utan balklänning, det brukar vara standard haha.
Är lite småtrött bara, mötet igår blev betydligt senare än planerat. Och det blev några glas vin mer än planerat. Så kan det gå när man har trevliga vänner...
Så vi får väl se hur sent det blir och hur många andra Anna lyckas lura hit. Än är vi 4, det är lagom tycker mitt huvud som helst vill hem och sova...

söndag 9 september 2012

Hittat på jobbet

Såna här saker brukar man inte hitta på mitt jobb men är det personalfest så är det. Ja inte på plats på jobbet men de som skulle dit hade lite förkör haha. Ska bli väldigt kul att höra allt skvaller imorrn. =P

Vi andra slet och jobbade oerhört mycket. Det är ju såå mycket folk på lördagkvällarna. Eller hur var det nu. En kund undrade faktiskt om det verkligen var nödvändigt att ha öppet så sent. Nja sa jag, men tänkte på vad jag har för timlön och vilka lättförtjänta pengar det är att jobba helg.

Så imorrn drar jag in lite mer såna pengar, 11:30-21 står det på mitt schema. Tror jag haha, bäst jag dubbelkollar. Jag har tittat fel förr om man säger så. Men imorrn hoppas jag vara nog frisk för att cykla, och jag hoppas det inte blåser storm. Det går så dåligt med bussar på sena helgkvällar så det är bäst att cykla. Och hålla sig väl med bilburna kollegor. :-P

Nu måste jag sova så jag orkar hela dan imorrn. Blir inte mycket gjort en jobbhelg men som sagt, lättförtjänta pengar. För varje tre timmar jag jobbar imorrn är ungefär lika med ett par converse i London. Sån matte gillar jag!!
Snart, snart, snart!!!

fredag 7 september 2012

Schas hösten!

Idag äter jag frukost med sommarkänsla, eller i alla fall sommarminnen. Avokado, kalkon och skagenröra är pålägget, precis som när vi var på Koster.
Usch, trots dagens solsken är jag inte pepp för hösten. Igår kväll när det stormade och regnade var jag beredd att emigrera långt söderut. Men jag ska försöka ignorera det och istället njuta av den friska höstluften, den är ju trots allt speciell. Och bara jag slutar snora ska jag dra på mig favorittröjan och springa utan att få värmeslag. Alltid nåt. :-)

torsdag 6 september 2012

Lite småseg


Här ligger jag i soffan och gömmer mig under en filt. Är lite småtrött efter dagens jobbande. Gå upp vid 06 är verkligen inte min grej. Men jag jobbade ju inte så länge så det gick bra, men när jag kom hem blev jag jättetrött. Dessutom är jag jättetäppt i näsan nu så det är jobbigt att andas. Hoppas det släpper innan natten, jag vill gärna sova bra i natt, det känns som en bra grej för att bli frisk.

Nu ska jag tydligen gå och köpa gräddfil eftersom det visst var jag som skulle ha kommit ihåg att vi brukar ha det på tacos. Suck. Jaja, middag om en halvtimme eller så då. Jag som är huungrig!!

onsdag 5 september 2012

Ny skål

Fördelen med att umgås med folk som håller på att flytta är att de hittar massa saker de inte behöver. Idag var jag hos Anna en sväng och drack lite te och sånt, och kom hem med en ny salladsskål och matchande dressingskål. =)

I övrigt känner jag mig marginellt bättre, jag tänker iaf gå och jobba imorrn. Skönt med en varannan dags vecka, då hinner jag friskna till mellan varven. Tanken är ju inte att jag ska vara sjuk nu i inskolningstider utan alla som har barn så jag får jobba en massa. =P

Kanske skulle gå och lägga mig nu föresten, börjar 7:30 imorrn så det vore nog bra att sova lite innan dess. Eftersom jag är småsjuk vill jag inte cykla i stormen så jag måste gå upp i tid så jag hinner med bussen. Suck, jag vill sova ju! Tur att jag fick byta pass på lördag så jag slipper börja 07, det är verkligen inte min stil...

måndag 3 september 2012

Kling!!

Idag efter jobbet åkte jag på äventyr med Anna, hon skulle köpa lite saker så jag följde med och spenderade en massa pengar jag med. Typiskt min stil. Men köpte inte så dumma saker, bara lite nya sängkläder på rea och så en runda på Maxi (japp, jag är otrogen mitt jobb). 

Hittade så fina blommor som bor i sovrummet nu, enligt texten på plasten ska de föredra direkt solljus, det tyckte jag lät super! Och så fick jag användning för några av mina krukor igen. Har fått hiva några döda orkidéer på sistonde så det var läge för nya blommor. Hoppas de kommer trivas. =)

Men det bästa jag hittade var glass! Klingglass!! Det var oväntat svårt att få tag i den måste jag säga, tydligen verkar ica vara nyckeln. Inte bra, men vad gör man inte för världens godaste glass?? =)
Dessutom börjar jag känna mig småsjuk, ont i halsen och sånt, så glass gör nog susen. Jag har inte tid att vara sjuk, jag måste ju jobba. Tur att jag har en kort dag imorrn, sovmorgon och allt. 


söndag 2 september 2012

Ont överallt...

Efter en låååååång dag av flyttande är mina händer helt slut. Jag har ont i varenda muskel känns det som och det svider i handflatorna. Jag vill inte panikflytta nån på ett tag nu, det är inte så skoj faktiskt. Men jag fick köra en rolig 206a hela dan, det var skoj. =P

När jag nu ligger här i soffan och andas kollar jag på bilder från igår kväll, en rolig kväll med mina tjejer. Dock har den gjort mig temporärt (hoppas jag) döv på ena örat, men det var det värt...synd bara att inte alla busplaner gick i lås, men det var faktiskt inte vårt fel. Inte vi som har kasst minne haha. Nu är det inte ens tre veckor kvar till bröllop heller, dags att välja klänning kanske. =)

För en gångs skull ser jag lite halvnormal ut. =)